Humor

Humor (Xhaja) Etj...

*Xhaja Nje xhaje ishte ulur ne nje stol dhe po pinte duhan rreth tij vajten tre cuna te ri dhe i thone xhajes xhajo sa bejne nje edhe nje xhaja dy keta te hyfte ky dhe talleshin me xhajen.xhaja u thote djema more te keqen sa bejne dy edhe dy keta thone eh... po kater o xhaje po u hyfte ky bre...
>>

Search site

WwW.BLero-Ku.Tk © 2010

ToPoJaNi.Tk KuKeSi.JimBo.CoM Klikoni Këtu Të Bëni (Blero-Ku.Tk) Faqe Startuese © Copyright 2010 All Right Reserved