Mahmut Ferati dhe Shyhrete Behluli 2009

Mahmut Ferati dhe Shyhrete Behluli 2009

Kliko Per Ta Shkarkuar!

KuKeSi-JoN

Mahmuti & Shyhretja - C Ka Ke Dasht E Ke Pas.mp3
Mahmuti & Shyhretja - Demeli E Puntori.mp3 
Mahmuti & Shyhretja - Hallall Ta Kisha Ba.mp3 
Mahmuti & Shyhretja - Helem Ne Mijalt.mp3 
Mahmuti & Shyhretja - Jeta E Furrtarit.mp3 
Mahmuti & Shyhretja - Keq Je Ti Keq Jam Une.mp3 
Mahmuti & Shyhretja - Me Nje Lule Sqel Pranvera.mp3 
Mahmuti & Shyhretja - Sy E Zemer.mp3 
Mahmuti & Shyhretja - Zor Me Tpa E Me U Nda.mp3

Search site

WwW.BLero-Ku.Tk © 2010

ToPoJaNi.Tk KuKeSi.JimBo.CoM Klikoni Këtu Të Bëni (Blero-Ku.Tk) Faqe Startuese © Copyright 2010 All Right Reserved