Wikileaks per Shqiperine Etnike!

06/12/2010 20:02

Wikileaks, ne mes shum dosjeve qe beri publike ne internet, eshte dhe pakti top sekret i Qeverise Shqiptare dhe asaj Kosovare. Ne kete pakt sekret behet e ditur se brenda vitit 2013 Shqiperia dhe Kosova do te bashkohen ne nje shtet te vetem, dosjet e wikileaks bejne te ditur edhe shperberjen e maqedonise dhe ndarjen e saj sipas etnive 3 shtetet ballkanike Shqiperise-greqise-bullgarise, wikileaks, ben te ditur se jo me larg se 2015 ne ballkan do te egzistoj ne shtet i fuqishem shqiptar.

 

Wikileaks, ben te ditur se ky shtet i fuqishem qe pritet te krijohet ne ballkan do jete nje nder aleatet me te mire per SHBA-ne 

Back

Search site

WwW.BLero-Ku.Tk © 2010

ToPoJaNi.Tk KuKeSi.JimBo.CoM Klikoni Këtu Të Bëni (Blero-Ku.Tk) Faqe Startuese © Copyright 2010 All Right Reserved