DiSa FJaLe Te ArTa nGa Nena Per GoCen e Vet!

Fjalët e arta të një Nëne drejtuar vajzës së saj !

Fjalët e arta të një Nëne drejtuar vajzës së saj !
Unë jam një njeri ë ka hyrë në dekadën e pestë të jetës. Jam përshëndetur me rininë dhe ëndrrat e saj. Kam shëtitur nëpër shumë vende, jam takuar dhe jam njohur me njerëz dhe vende të ndryshme. Dëgjoji nga unë ca fjalë të vërteta dhe të sinqerta nga përvoja e jetës sime, të cilat nuk do t'i dëgjosh...
>>

Search site

WwW.BLero-Ku.Tk © 2010

ToPoJaNi.Tk KuKeSi.JimBo.CoM Klikoni Këtu Të Bëni (Blero-Ku.Tk) Faqe Startuese © Copyright 2010 All Right Reserved