Article archive

Si Te Bejm Nje Tekst 3D (TreDimenSionaL) Ne Photoshop!

29/03/2011 12:43
>>

Si Te Bejm Nje Foto Levizse (Gif) Ne Photoshop!

29/03/2011 12:41
 
>>

Nje Tutorial i Bukur Per Photoshop!

29/03/2011 12:37
Na Gjeni Ne Fcb(ShKarKo ProGraMe Për Pc'n TënDe)
>>

Barcoleta/Vica

06/12/2010 20:34
Barcoleta / vica   ...
>>

Wikileaks per Shqiperine Etnike!

06/12/2010 20:02
Wikileaks, ne mes shum dosjeve qe beri publike ne internet, eshte dhe pakti top sekret i Qeverise Shqiptare dhe asaj Kosovare. Ne kete pakt sekret behet e ditur se brenda vitit 2013 Shqiperia dhe Kosova do te bashkohen ne nje shtet te vetem, dosjet e wikileaks bejne te ditur edhe shperberjen e...
>>

Photoshop Tutorials - Photo To Line Drawing

06/12/2010 09:14
>>

Si Te Punojm Me Photoshop!

06/12/2010 09:00
>>

Si T'i Ndryshosh Prapashtesen Nje Grupit Ne Facebook!

06/12/2010 08:57
>>

Berisha: Unaza e Madhe do të ndërtohet!

24/11/2010 18:08
Kryeministri Sali Berisha akuzoi kryetarin e Bashkisë Edi Rama se është përgjegjës për mungesën e sistemit të transportit publik në Tiranë, për bllokimin e ndërtimit të Unazës së Madhe, si edhe për trafikun e rënduar për shkak të punimeve pa kriter. Duke folur në mbledhjen e sotme te qeverisë,...
>>

Si te Bejm Nje Foto Levizse!

23/11/2010 19:23
>>

Items: 1 - 10 of 12

1 | 2 >>

Search site

WwW.BLero-Ku.Tk © 2010

ToPoJaNi.Tk KuKeSi.JimBo.CoM Klikoni Këtu Të Bëni (Blero-Ku.Tk) Faqe Startuese © Copyright 2010 All Right Reserved