Kjo Webfaqe Eshte Hap Per Te Ndihmuar Vizitoret Me Programe Te Ndryshme RreTh Pc-s.! Nese Keni Nevoj Per Dicka Mjafton Te Na Tregoni & Sapo Ne Te Shikojm Kerkesen Tuaj Do Te Vendoset Ne Cast Ne WebFaqe! Programet Qe Do Merrni nGa Kjo Faqe Do Te Jen Full & Free!! ReSPeKTe nGa Stafi.!

PhotoimpaCT X3

Photoimpact X3 Nje Program Shum i Mire Me Rregullu Foto!

Click to see larger images

Download Now (163.33MB)

Camstasia Studio 7

Camstasia Studio 7 Sherben Pe te Filmuar Ne Kompjuter! Per Te Ber Video Dhe Mund T'i Nxjerresh Ne Youtube!

Download Camtasia Screen Recorder Free Trial

 

News

Wikileaks per Shqiperine Etnike!

06/12/2010 20:02
Wikileaks, ne mes shum dosjeve qe beri publike ne internet, eshte dhe pakti top sekret i Qeverise Shqiptare dhe asaj Kosovare. Ne kete pakt sekret behet e ditur se brenda vitit 2013 Shqiperia dhe Kosova do te bashkohen ne nje shtet te vetem, dosjet e wikileaks bejne te ditur edhe shperberjen e...
>>

Berisha: Unaza e Madhe do të ndërtohet!

24/11/2010 18:08
Kryeministri Sali Berisha akuzoi kryetarin e Bashkisë Edi Rama se është përgjegjës për mungesën e sistemit të transportit publik në Tiranë, për bllokimin e ndërtimit të Unazës së Madhe, si edhe për trafikun e rënduar për shkak të punimeve pa kriter. Duke folur në mbledhjen e sotme te qeverisë,...
>>

Ne JeMi KuKsJaN

DmC 4 StineT

GoLD AG Nuk Vdes

GolD AG Nuk Ka Gjygj..

NrG Band Me Gaz e LoT

WwW.Blero-Ku.Tk

Per Te Shikuar Te Gjith ProgrameT Shkoni Te "Programe" Dhe Ju Del Menu Me Programe!! Nese Deshironi Te Shtojm Dicka Mjafton Vetem Te Thoni Emrin e Programit!!

ToPoJaNi

VoTa Juaj Nderi Yne!

       Blero-Ku.TK
ShuM i MiRe.!
NormaL
DobeT
  

 

Pse? S'po Më Shkruan Më Letër?
e Harrove Ëndrrën e Vjetër!
e Harrove Ç'far Bëra Për Ty?
Që TaSh Më Le Me Lot Në Sy!

LeXo Të LuTem KëTo Fjalë
Që Po T'i Shkruan Një Djalë,
Me Shpirt e Me Zemër,
Vetëm Për Një Femër.


Do Të Pres Sa Një JeTë
Të Takoj Në Realitet
Se Dashuria e Vërtet
Nuk Lindet Vetëm Në Net.


Do Të Pres Me Duar Hapur
Dhe Ti Do Të Përqafoj
Me Duart e Mia Të Zjarrta
Belin Tënd Do ta Shtrëngoj


Ndoshta Këtë Do ta Lexosh
Ndoshta Të Gjithë Do Ta Kuptosh!
KëTë e Shkruan Kjo Zemër!
Ndëgjo Zemrën Time
Po Të Thotë Të Vërtetën
Se Për Ty Jam Gati
Që Të Jap Dhe JeTën..!!

Search site

WwW.BLero-Ku.Tk © 2010

ToPoJaNi.Tk KuKeSi.JimBo.CoM Klikoni Këtu Të Bëni (Blero-Ku.Tk) Faqe Startuese © Copyright 2010 All Right Reserved